Annonser

Assisterande tränare innebandy division 2


Annons: 2019-10-14 Krokom innebandy

Beskrivning av uppdrag:

Krokoms innebandy söker en assisterandetränare till föreningens herrlag till säsongen 2019/2020. Just nu består ledarstaben av en huvudtränare samt 1-2 lagledare som kommer hjälpa till i laget så ofta de har tid. Som assisterande tränare i Krokoms innebandy innebär det att du tillsammans med huvudtränare planerar och håller i träningar samt coachar laget vid matcher, 2 träningar/vecka samt 2-4 matcher/månad under säsong. För att minska arbetsbelastningen på varje person söker vi alltså en assisterande tränare. Du och huvudtränaren delar tillsammans upp vilka uppgifter var och en ska ha ansvar för.

Klubben ser gärna att du har någon form av erfarenhet av innebandy men det är inget krav det viktiga för oss att du är en person som är glad, positiv, har den tid som krävs för uppdraget och engagerad i det du gör. Du behöver heller inte ha genomgått någon tränarutbildning innan. Klubbens målsättning med laget är att erbjuda en bra och rolig fritidsaktivitet. Det långsiktiga målet med laget är att ta ett eller två steg upp i divisionssystemet.

Säsongen 2019/2020 kommer laget att spela i division 2 där lag ifrån Jämtland och Västernorrlands distrikt ingår vilket innebär en del bortaresor till kusten.
Det klubben kan erbjuda dig som tränare är en rolig och meningsfull fritidsaktivitet. Utöver det får du som tränare möjlighet att gå tränar- och ledarutbildningar genom SISU Jämtland-Härjedalen och Jämtland-Härjedalens-samt svenska innebandyförbundet utan kostnad. Du får även en ledartröja som visar att du tillhör Krokom innebandy. Möjlighet till viss milersättning kan diskuteras. Krokom innebandy betalar även medlemsavgift för ledare och tränare.

Tidsåtgång:

Totalt ca 3-11 timmar/vecka beroende på uppdelning av arbetsuppgifter.
3 timmar effektiv träning
1 timme planering av träningar
10 timmar/matchtillfälle (restid inräknad)

Träningstider:

20:00-21:30 Tisdagar och Torsdagar

Tidsperiod:

Nu-1:a april 2020

Kommuner:

Krokom

Roll:

Ledare,Tränare

Idrotter:

Bollsport

Begär utdrag ifrån belastningsregistret:

Ja

Kontakta oss på:

E-post krokominnebandy@gmail.com eller ordförande Arnt-Börre Andreassen 070-591 85 08