Annonser

Innebandytränare p/f 12


Annons: 2019-10-14 Krokom innebandy

Beskrivning av uppdrag:

Krokoms innebandy söker en tränare till föreningens lag pojkar och flickor 12 till säsongen 2019/2020 då nuvarande tränare tyvärr inte har tid att fortsätta träna laget.
Som tränare i Krokoms innebandy innebär det att du planerar och håller i träningar samt coachar laget vid matcher, ca 2 tillfällen/månad under säsong. Vi ser helst att vi blir 2 tränare för att minska arbetsbelastningen på varje person. Utöver tränare är tanken att en lagledare som kan hjälpa till att sköta mer administrativa uppgifter utanför själva träningstillfällen.

Klubben ser inte hur mycket innebandy du kan som det viktigaste utan det är viktigare för oss att du är en person som är glad, positiv och engagerad i det du gör. Du behöver heller inte ha genomgått någon tränarutbildning innan. Klubbens målsättning med laget är att erbjuda en bra och rolig fritidsaktivitet för att få dem att vilja fortsätta spela innebandy och så småningom nå dam- och herrlag i klubben. Föreningens filosofi är att alla är välkomna och alla ska få spela och det viktigaste är att ha roligt.
Det klubben kan erbjuda dig som tränare är en rolig och meningsfull fritidsaktivitet som hjälper barn och ungdomar att få ha roligt. Utöver det får du som tränare möjlighet att gå tränar- och ledarutbildningar genom SISU Jämtland-Härjedalen och Jämtland-Härjedalens-samt svenska innebandyförbundet utan kostnad. Du får även en ledartröja som visar att du tillhör Krokom innebandy. Krokom innebandy betalar även medlemsavgift för ledare och tränare.

Tidsåtgång:

Totalt ca 3-7 timmar/vecka.
2 timmar effektiv träning.
1 timme planering av träningar
4 timmar/matchtillfälle (restid inräknad)

Träningstider:

Tidsperiod:

Nu – 1 april 2020.

Kommuner:

Krokom

Roll:

Ledare,Tränare

Idrotter:

Bollsport

Begär utdrag ifrån belastningsregistret:

Ja

Kontakta oss på:

E-post krokominnebandy@gmail.com eller ordförande Arnt-Börre Andreassen 070-591 85 08