Annonser

Ope IF – Funktionär


Annons: 2020-04-14 Ope IF

Beskrivning av uppdrag:

TJOHO!
OPES HERRSEKTION VILL BLI FLER

Ope IF (Östersunds kommun)är i slutfasen av att bli en diplomerad idrottsförening via SvFF. Föreningen har c:a 800 medlemmar och erbjuder fotbollsspel från tidig ålder upp till seniorspel. Det finns en dam- och en herrsektion inom föreningen. Sektionerna har en hel del samarbete, och arbetar för att öka det samarbetet ytterligare. För damerna väntar en utmaning i att seniorlaget skall spela division 1 denna säsong. För oss på herrsidan blir det seniorspel i division 4 i år. Förra säsongen spelades i division 3, och vi siktar såklart på att ta oss tillbaka dit så småningom. Vi tycker om att satsa på egna spelare och arbetar för att vara en förening med en seriös och utvecklande ungdomsfotboll.

För att vara med i herrsektionen finns inget krav på att du tidigare har spelat fotboll på hög nivå. Däremot en vilja att göra det där lilla extra för fotbollen och Ope IF i synnerhet.
Stämmer något av detta in på dig vore det alldeles utmärkt om du tar kontakt med någon av oss som sitter i herrsektionen just nu:

• du är förälder till en fotbollsspelare och vill bidra i föreningen
• du ser behovet av och skulle vilja bidra med nya spännande sponsorsamarbeten för klubben
• du älskar målarbete och ser de fina möjligheterna till det som finns inom föreningen
• du har en lång erfarenhet av engagemang kring fotbollen men har inte kommit igång igen efter en paus
• du bara ÄLSKAR fotboll (eller så älskar du bara fotboll)
• eller så kanske du bara gillar föreningsengagemang rent generellt

Vi söker alltså dig som trivs i föreningslivet och som har en liten stund över att lägga på just Ope IF. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan det bli toppen!

Möjligheternas förening – Ope IF!
Kamratskap – Glädje – Engagemang

Vid intresse, kontakta:
Herrsektionens ordförande: Lars Backus (070-660 13 47) eller lars.backus@mailadress.se
Övriga: Kerstin Dahlberg Jonsson (070-680 53 99), Martin Sivertsson (070-627 91 24) och Natalie Edfeldt Werme (070-378 27 72)

Tidsåtgång:

Tidsåtgången för uppdraget kan variera, det är mer upp till dig som person vilken tid du kan/vill lägga ner. Föreningen är nöjd med det “lilla” men det finns alltid att göra och saker att utveckla så din tid är viktig oavsett hur mkt du kan lägga ner.

Träningstider:

Tidsperiod:

Som sektionsmedlem ser vi det som ett långsiktigt projekt men kan även vara under kortare tid eller som projekt inom speciellt område. Ledamöter till sektionen väljs i oktober men man kan hoppa in när som helst.

Kommuner:

Östersund

Roll:

Annan

Idrotter:

Bollsport

Begär utdrag ifrån belastningsregistret:

JA

Kontakta oss på:

Se beskrivning av uppdraget.